keyvisualkeyvisual
Idplus Home
Wonen met ruimte
In de schijnwerpers
Nieuws projecten
Projecten in BEELD
Projecten
IDPLUS op RTL4
Kernkwaliteiten
Contactformulier
Links
Idplus maakt van elk IDEE een Dikke PLUScc. idplus
In opdracht van Ferry Kroes van Kroes autoschade te Raalte heeft IDPLUS het bestaande pand gepimpd waardoor het pand er weer nieuw en aantrekkelijk uitziet. Het pand straalt uit wat Kroes autoschade levert. nl. Kwaliteit. Het pand is inmiddels opgeleverd.
Op de Terpen in Raalte is een zeer opvallende vrijstaande woning gerealiseerd. De opdrachtgever woont er naar tevredenheid en krijgen veel bekijks. Op de Terpen zijn tevens 2 vrijstaande jaren 30 woningen opgeleverd.Deze 2 woningen staan op een zichtlocatie waar het bestemmingsplan en welstand stenge eisen aan hebben gesteld.
Op Salland II is de eerste kubuswoning gerealiseerd. Het specifieke aan deze woning is het samenvoegen van het programma van eisen, de kavelvorm en het geldende bestemmingsplan. Op SALLAND II zijn in totaal 8 specifieke hoekkavels. De bewoners hebben hun intrek inmiddels gedaan. Deze woning is een echte blikvanger en wordt dan ook veelvuldig bekeken door belangstellenden.
In opdracht van Stichting Sport & Cultuur Nieuw Heeten heeft IDPLUS de opdracht gekregen voor het ontwerp MFA DE BELTE te Nieuw Heeten. Na een strenge selectiecriteria is IDPLUS als beste uit de bus gekomen. Ervaring met de sporthal en de MFA in Luttenberg, het ontwerpen met de hamer en de flexibiliteit waren enkele pluspunten. Het hoogste punt is inmiddels bereikt. De samenwerking met de bouwers en vrijwilligers gaat perfect. Dit is weer een project om aan te tonen wat samenwerken is.
cc. idplus